Handväskornas skapare

Det blir allt viktigare att tänka på accessoarerna. Att ha en snygg väska eller ett på snygga skor eller örhängen kan lyfta en outfit till skyarna och få till pricken över i:et på looken. För, tänk dig själv skillnaden det blir om du byter ut din tygpåse mot en riktigt snygg liten väska. Det blir en helt annan känsla för helheten. Och, det är just helheten som vi bör tänka på när det kommer till att klä oss och att klä oss snyggt och med stil. Bara att stora modehus tar in kända designer som d gör samarbeten med visar att modet bara blir bredare och vi vill se vårt bästa ut. Och att H&M gjorde ett samarbete med Jimmy Choo för väskor och skor visar på att accessoarerna är viktiga. Här kommer några andra designers som kan vara bra att ha lite större koll på. Och även om vi inte har råd att köpa allt de designar så kan vi få stor inspiration.

Tre stora modeskapare

  • Jimmy Choo – Om du sett Sex and the city så har du stött på den stora skodesignerns skor då dessa syns i vartenda avsnitt. Att äga ett par av hans skor eller en väska skulle betyda att du går en centimeter ovanför marken och att du alltid vill bära med dig din väska överallt.
  • Nicky Hilton – En av systrarna Hilton. It-girl och nu även en känd väskdesigner. För Nicky är The sky’s the limit! Vilket vi alla kan lära oss någonting av.
  • Chanel – Chanel är märket som alla kvinnor vill äga någonting ifrån. Och att få gå runt med den kända lilla väskan på axeln skulle skapa en avund från alla du möter.

Shoppa på nätet

Ja, det är bra att ha koll på trender och modeskapare för att sedan kunna göra sina egna fynd på nätet. Och fynd kan du verkligen göra. Stylepit är en sajt där du kan finna både snygga väskor till trendiga kläder och sportiga skor. Och det härliga med att shoppa från nätet är att det är både smidigt och säkert. Nu kan du bli lika snygg som stjärnorna på nolltid.