Hjärnorna bakom väskorna

Det finns många, många snygga väskor ute på marknaden. Men, många av dessa – nästan alla. Har några få modeskapare att tacka för det. Tacka för deras tänkande och deras tro på vad som är snyggt och vad vi människor vill bära. Dessa människor skapar både snygga kollektioner och göra så många företag vill kopiera dem med billiga kopior. Och, när det kommer till att hämta inspiration så är det något fantastiskt. För, då kan vi se vilken typ av favoritdesigner som vi gillar mest och sedan börja leta upp plagg och väskor Några av dessa är de här fantastiska människorna:

  • Chanel – är det stora modehuset som nu drivas av designern Karl Lagerfeldt och som skapades av den fantastiska kvinnan Gabrielle Bonheur Coco Chanel 1910. Hon är bland annat modern till ”den lilla svara” som är en kort svart klänning, parfymen No. 5 samt den trendiga väskan 2.55. Men, vi får även inte glömma hennes fantastiska dräkter och att hon är lika aktuell idag som hon var då. En riktig skapare med andra ord.
  • Hermes  – enligt den Grekiska mytologi så var Hermes gudarnas budbärare. Men, enligt vår moderna tid är Hermes den trendigaste väskan som någon levande kan bära runt på.
  • Louis Vuitton – eller bara LV som många säger. Är även det ett märke med långa rötter och som riktat in sig på att producera lyxvaror. De är mest kända för sina väskor och om du äger en sådan väska så håller du den hårt i din famn.

Shoppa väskan online

Att shoppa online är över lag mycket enklare och kan i många fall även vara mycket billigare då du kan få bra erbjudanden och rabatter som du inte kan få från märkena i en fysisk butik. Du kan surfa in på www.vaskbutiken.se för att själv ta del av mängder av väskor och många olika typer till olika tillfällen. Helt klart ett paradis för alla väskälskare. Och nu när det bara blir säkrare att handla på nästet så kommer detta säkert snart bli det självklara valet och det kommer vara mer osäkert att shoppa i en fysisk butik. Spännande är det att se hur det kommer bli. Vi är nöjda så länge det finns vackra väskor.

Se upp med piratkopian

De flesta av oss vanliga människor har inte råd med att springa runt i Chanels senaste kollektion eller åka till Italien och plocka hem en den senaste IT-väskan som en beställt månader i förväg. Nej, många väljer därav den enklare vägen med att i sin vistelse i Thailand köpa med sig en snygg ”designväska” som är billigare än en lunch. Om du skulle gå ner på stan och sätta dig på ett utecafé skulle du snabbt spotta många fler människor än du tror som springer runt med väskor som de inte lagt ner en förmögenhet på men som ser ut som de riktigt dyra. Dock gäller det att se upp när det kommer till dina väskköp utomlands. Om du inte passar dig riskerar du att få böta upp till 100 000 kronor om du shoppar en falsk designväska och polisen stoppar dig.