Höstens trender

Nu är hösten snart här och då är det dags att fullkomligt frossa i höstmode. I höst ser vi trender som polotröjor, jeans, ljusa plagg och glitter.

481028-beautiful-woman

När vintern är slut och våren börjar visa sig, är det härligt att handla en helt ny vårgarderob. Samma sak gäller när sommaren börjar lida mot sitt slut och man lägger shortsen på hyllan. Då är det verkligen dags för att frossa i höstens mode. Nu börjar vi närma oss den där tiden då temperaturen går nedåt och höstens fina plagg börjar synas i butikerna. Därför tänker vi i det här inlägget gå igenom vilka som faktiskt är trenderna i höst.

Polon är här för att stanna

I den här artikeln har man sammanfattat hösttrenderna som syntes på modeveckan och man har tagit fram några favoriter som bör finnas i alla modemedvetnas garderob i höst. En utav dessa trender var polon. Polon är elegant men även väldigt mysig och man kan styla den både för jobb och för en hemmakväll. En annan trend som sågs på modeveckan var jeans. Alla modeller fanns representerade och man kan verkligen välja i höst mellan smala kort och vida, men även de klassiska pojkvänsjeansen. Den jeansmodell som är absolut hetast i höst är dock flarejeansen med en skön 70-talskänsla.

Ljusa färger i höst

När det kommer till material och färger i höst kan vi se att metallic och glitter har gjort comeback. Allt ska skimra och glittra och är man lite vågad kan man komma med glitterbyxor som är nedklädda på jobbet. Några andra färger som är trendiga i höst är de ljusa färgerna. Vi går nämligen för ovanlighetens skull mot en ganska så ljus höst. Att mixa olika ljusa, mjuka och neutrala toner från topp till tå är helrätt.