Livet är inte bara väskor (men nästan)

De flesta som är seriöst intresserade av väskor har även ett intresse för skor, de två går liksom ihop för det allra mesta. Framför allt förknippas ju handväskor med pumps och sandaletter, Louis Vuitton och Manolo Blahinik, Longchamps och Jimmy Choo, listan kan göras lång.

Men man behöver ju fler väskor än bara handväskan. En väska för träningskläder, t.ex. eller en weekendväska när man ska åka bort över helgen. Det finns många typer av funktionella  väskor man kan behöva, från märken som Fjällräven, North Face eller, om man föredrar något lyxigare, Serapian eller ett liknande märke med lyxiga läderprodukter.

Världens bästa Nike

Och vilka skor passar bättre till de här väskorna än Nike? Inga, är det korta svaret. Nike har helt enkelt gjort de bästa jympadojjorna någonsin, och det gäller inte bara en modell eller flera. Det finns både dyra och billiga Nike skor som passar till träning, på resa, när man ska vandra i bergen etc. Än så länge finns det inga Nike gummistövlar, det hade man ju annars velat ha med tanke på vädret vi har i Sverige.

Andra skor med Nike Air

Vad är det då som är så bra med Nike? Nike Air är en stor del av hemligheten. Det är kuddar fyllda med en speciell gas som sitter i sulan och som dämpar stötar när man går. Det bästa är att man nu kan få även andra skor än Nike med Air i sulan. Ja, det är sant! Det finns ett märke som heter Cole Haan, som gör lite mer eleganta skor, som högklackade Oxford-skor och snygga sandaler, med Nike Air. Så nu kan du ha Air i skorna jämt! Fantastiskt! Nackdelen är att man måste beställa skorna från USA, och det kan bli dyrt, men det är definitivt värt det.