Mode – kvinnans bästa vän

Att mode är en av kvinnans bästa vänner kan vi nog alla vara överens om. För även om alla kvinnor kanske inte är besatta av mode, är det få som inte låter sig styras av detta påtagliga fenomen. Och många väljer att styras av detta i glädje och de flesta älskar allt som har med mode och catwalken att göra.

Det spelar ingen roll om man så älskar Dagmar kläder eller outfits från Acne, allt mode går under samma kategori. Idag har modevärlden ett så pass stort grepp om samhället att det är svårt att helt undvika de trender som varje säsong dyker. Allt fler väljer att foga sig utifrån dessa och varje ny årstid innebär även en helt ny garderob. I alla falla om du fråga en kvinna vars liv styrs av trender och mode.

Det går helt enkelt inte att komma ifrån det faktum att mode och trender tar allt större plats i vår tillvaro. Huruvida detta är bra eller dåligt är upp till varje enskild individ att avgöra. Man kan helt enkelt inte säga vad som är rätt eller fel när det kommer till mode. Alla måste själva välja hur mycket man till styras utav av det. Vem vet, helt plötsligt så kanske det är mode att inte bry sig om modet? Då kan man ju fråga sig hur alla trender kommer att se ut?

Trender vi minns:

  • Silverjackan – 90-talets stora flopp, eller succé
  • Sjömansklänningen – En klassiker vid skolavslutningen inför sommaren
  • Tightsen – Lika populära nu som då