Tygpåsen eller väskan?

Vad är det alla hippa hipsters springer omkring med om inte en snygg tygpåse.- Detta för att visa på en enkel stil, men även ett medvetet val att de värnar om miljön. Eller, kanske bara för att visa upp ett märke som är trendigt. Men, nu kan en börja ställa sig frågan om typpåsens tid är förbi och vi ska gå på jakt efter en snygg väska? För, om du burit en tygpåse ett tag kan det vara dags att gå vidare. Satsa på en stor väska så du får rum med både en tjocktröja och en vattenflaska och allt ditt smink.

Mer mode

Våren är här. Äntligen! Och när det vankas vår kommer äntligen det härliga vårmodet fram. Äntligen får vi kasta in våra tjocka vinterjackor i garderoben och plocka fram de snygga och tunnare plaggen. Men, när våren kommer så får vi även shoppa med gott samvete. Varför? Jo, för att det är vi värda efter att ha frusit en lång och kall vinter. Att shoppa loss är därför en bra start på våren. Och att göra det med hjälp av härliga rabatter som du kan finna på nätet är inte helt fel. Hitta din snygga väska och andra söta plagg med rabattkod till Asos på Gratislandet. För, alla vet ju att det blir mycket roligare att shoppa när vi kan få härliga rabatter. Och, varför inte få lite inspiration vad som mer ligger på modet och vilken typ av jacka som passar fint till väskan – eller påsen.

”I vår får trenchcoaten en uppdaterad look med hjälp av plast, metaller, spetsar, lack och siden. Men många av de detaljer som kännetecknar plagget – som axelklaffar, vindskyddsknäppen och spännen – ­hänger fortfarande med. Valentino har en transparent lyx­version, hos Christopher Baileys Burberry prorsum är det kritvitt och metallic i olika nyanser som gäller och Carven satsar på lack.” (läs mer här)